Bra byggväder

Vi befinner oss mitt i den kanske regnigaste sommaren på länge. Det står som spön i backen var och varannan dag. Men för oss som har fullt med olika spännande byggprojekt så ska detta inte stoppa en. Kanske håller du på att isolera uppfarten till garaget för att sedan lägga sten. Eller så har du en massa roliga projekt i trädgården. Vilket som så är det ganska skönt när inte solen är som varmast.

Bra eller bäst isolering

När man ska isolera en uppfart eller för platta på mark så är det fråga om stora belastningar. Plattan i sig kommer ju kanske ha en hus på sig och på garaget ställer du bilen. Där bör man alltså ha den bästa tänkbara isoleringen, sådan som är gjord för att klara höga laster.

Är det istället små mindre trädgårdsprojekt där du vill isolera med cellplast så krävs inte samma hållbara cellplast. Så utgå alltid ifrån hur man stora laster du kommer utsätta cellplasten för. Sen kan du välja vilken cellplast du sedan ska köpa.

Välj dimension efter behov

De allra flesta känner igen cellplast som de avlånga skivorna. Ofta är dessa 600×1200 mm. Det många inte vet om är att cellplast ofta finns i stora block, som även går att köpa för privatpersoner. Dessa är väldigt behändiga om du ska gjuta större saker. Så istället för att lägga ut en massa olika mindre cellplaster, så kan man lägga ut en eller några få större skivor. Spar både tid och pengar.

Vi önskar en fortsatt härlig sommar!