Bygghemma

Bygghemma e-butikEn aktör som funnits med ganska länge på nätet när det kommer till byggvaror är Bygghemma. Här hittar du allt ifrån byggmaterial till snöslungor och maskiner. Bygghemmas otroligt breda sortiment är något som skiljer dem från flera av sina konkurrenter och kan säkert ses som en fördel hos många.

 

Bygghemma brett sortiment

Som vi är inne på så erbjuder Bygghemma ett otroligt brett sortiment. För dig som endast är ute efter hederliga byggmaterial så kan detta vara ganska frustrerande då dessa varor lätt försvinner bland alla tusentals produkter som inte har med ditt nästa byggprojekt att göra. Är du å andra sidan intresserad av att beställa en gräsklippare tillsammans med ditt trallvirke för altanen så kan du med fördel göra det hos Bygghemma.

Vi anser att en hemsida för byggmaterial ska primärt innehålla just det, och där ligger tyvärr Byghemma i lä om du jämför med exempelvis Byggmax. Dem har istället specialiserat sig på att erbjuda ett brett sortiment inom byggsegmentet samtidigt som Bygghemma svävat iväg och breddat sig inom en rad andra områden.

Om detta är en bra eller dålig sak är upp till dig som kund att avgöra. För oss är detta ett minus då vi snabbt och enkelt vill veta hur mycket byggmaterial vi behöver och enkelt kan hitta det på webbplatsen.

 

Saknar byggtipsen

Som resultat av sitt breda sortiment saknar vi även de tips och instruktioner som Byggmax ger på sin hemsida, där du snabbt får hjälp med hur mycket material du kan tänkas behöva och snabbt hittar dessa. Varje produkt har givetvis en bra och gedigen förklaring, men just användningsområdena lämnar Bygghemma till dig som kund att ta reda på själv.

 

Leverans hem till dörren

Trots sina brister i jämförelse med Byggmax så kan du likväl få dina byggvaror levererade direkt hem till dörren. Smidigt, enkelt och en klar fördel mot att åka och hämta byggvarorna på en lokal bygghandel vilket tar både tid och många gånger är betydligt dyrare. Därför får även Bygghemma tummen upp just i jämförelse med att spendera tiden på en trång brädgård. De når tyvärr inte förstaplatsen som innehas av Byggmax men en klart välförtjänt andraplats.

 

Fördelar Betyg Till butiken
Brett sortiment Hemleverans Även maskiner