Byggmax

Byggmax e-butikOm det är något företag som verkligen tagit bygghandeln ut på webben så är det Byggmax. Från att den lokala bygghandeln endast var något som hantverkare och den vane hemmapularen besökte, har Byggmax skapat en butik på nätet som gör det lika lätt att hitta det du ska ha som om du skulle handlat mat på exempelvis ICA.

 

Billigt byggmaterial

När du håller på med dina olika byggprojekt hemma och bestämt dig för att köpa byggmaterial så spelar givetvis priset en otroligt viktig roll. Här är Byggmax din vän då de har riktigt bra priser för privatpersoner, jämfört med om du skulle besöka din lokala bygghandlare som oftast är väldigt dyra för just privatpersoner men kanske lite bättre för byggaren som handlar där varje dag.

Med oslagbara priser och hög kvalitet är därför Byggmax det givna valet för hemmafixxaren och privatpersonen som vill köpa byggmaterial.

 

Bra hemsida fylld med tips

Om du någon gång varit in på IKEAs hemsida och deras köksavdelning, så har du kanske sett att dem har ett väldigt användbart program för att rita och planera ditt kök. Byggmax har precis samma verktyg när det kommer till dina byggprojekt vilket gör att det aldrig varit enklare att planera och köpa in material till ditt kommande altanbygge eller till takbytet. Du ritar ut vad du vill ha och Byggmax sida talar om hur mycket byggmaterial du behöver. Spar både tid och ger ett bra resultat i slutändan.

Du hittar även en rad olika instruktionsvideos och artiklar som hjälper dig med allt ifrån att lägga laminatgolv till att byta ut dörrar.

 

Få materialet direkt hem till dörren

Hos Byggmax kan du i lugn och ro beställa dina byggvaror på nätet och då dem levererade hem till dörren, samtidigt som du kan lägga tid på annat. Varför stå och trängas på en brädgård när du kan spara både tid och pengar genom att beställa på nätet?

För oss är Byggmax en given vinnare för oss privatpersoner och hemmfixxare. Bra priser och en hemsida i världsklass gör det till en solklar förstaplats enligt oss.

 

Fördelar Betyg Till butik
Billigt byggmaterial Snabba leveranser Tips på hemsidan Bra support cellplast