Skånska byggvaror

skånska byggvarorEn uppstickare som har blivit väldigt populär när det kommer till att köpa byggvaror på nätet är Skånska byggvaror. Det här är en bred återförsäljare där du kan hitta mycket bra saker till hemmet för bra priser. Skånska byggvaror skiljer sig en hel del från bland annat byggmax som är en ren och skär bygghandlare, medan Skånska byggvaror riktat in sig på mer färdiga produkter och koncept. Här kan du bland annat köpa ett komplett uterum eller alla sakerna till badrummet.

 

Kompletta lösningar

Är du ute efter byggmaterial i sin enkelhet rekommenderar vi Byggmax som har ett sortiment som liknar mer den klassiska bygghandlaren. Det Skånska byggvaror kan erbjuda dig är kompletta lösningar så som ett sparum, ett garage eller varför inte ett nytt badrum? Här erbjuder dem kompletta paket till väldigt bra priser. De är även duktiga på att beskriva olika processer på sin hemsida.

 

Fri frakt

På Skånska byggvarors hemsida kan du läsa att de har fri frakt på alla ordrar. Dock ska du komma ihåg att det tillkommer en expeditionsavgift på 195 kr, men med tanke på hur mycket material du kan få levererat direkt hem till dörren för den pengen så anser vi det vara riktigt bra!

Förutom den fria frakten så erbjuds även fria returer samt 30 dagars ångerrätt vilket gör att det kan kännas tryggare att göra dina större köp här.

 

Bra och enkel webbplats

Även om Skånska byggvaror har ett väldigt brett sortiment så är deras webbplats snygg och enkel att manövrera på. Du hittar lätt det du söker genom att gå in på det område som bäst beskriver vad du önskar köpa så som badrum etc.

Som sagt så är Skånska byggvaror en seriös och bra återförsäljare för dina kompletta byggpaket. Dem erbjuder ett brett sortiment till bra priser och erhåller därför högsta betyg från oss tillsammans med den fria frakten samt fria returen. Ett säkert köp med andra ord.

Fördelar Betyg Till butik
Brett utbud Kompletta paket Fri frakt!
Fri retur
skånska byggvaror butik