Vi gör om sidan en aning

Hejsan allesammans. Vi hoppas att ni har haft en riktigt härligt sommar och att byggprojekten som du startade upp har gått bra och förmodligen är klara.

Vi på cellplaster.nu har inte heller legat på latsidan. Vi har nämligen gjort om sidan en aning. Framförallt så vill vi göra informationen på sidan så lättillgänglig som möjligt för dig som besökare. Därför har vi ändrat lite design, lite struktur och framförallt försökt göra sidan snabbare.

I övrigt så hittar du samma bra information som alltid på sidan. Vi har som vision att cellplaster.nu ska vara din främsta källa till information gällande cellplast på internet. Vi älskar att bygga, att jämföra byggmaterial och att skriva artiklar om detta. Det var därför vi startade den här sidan från första början.

Byggandet fortsätter i höst

Även om de flesta av er har börjat återgå till era jobb efter semestern, så är ändå hösten ett utmärkt tillfället för olika byggprojekt. Visst, du har kanske inte lika mycket tid som under semestern, men samtidigt så är det inte lika varmt som under de varmaste sommardagarna. Så därför brukar byggmoralen gå upp för många just näst hösten börjar intåga.

På samma sätt så hittar du samma bra byggmaterial hos våra rekommenderade återförsäljare på internet. Dels så har du Byggmax vilket idag är en etablerat byggåterförsäljare som erbjuder sina prisvärda produkter både i en rad fysiska butiker, precis som sin välfyllda webbshop på internet.

Sen har du Bygghemma som erbjuder allt ifrån byggmaterial till allt som har med hus, hem och trädgård att göra. Det finns i princip inget som inte bygghemma erbjuder idag. Nu i vinter så kan du även passa på att köpa en ny snöslunga så slipper du skotta i vinter. En väldigt bra investerar som de flesta tackar sig själva många gånger om när det köper.

Vi vill önska er en fortsatt trevlig höst och lycka till med cellplasten och dina byggprojekt!